Poroke

  • Poročna blazinica za prstane s čipko

Idrijska čipka je pogosta spremljevalka porok - krasi poročne obleke, najdemo jo na poročnih konfetih, radi jo podarjamo kot poročno darilo,...

Kot oblikovalka sodobne, avtorske idrijske čipke pa želim mladoporočencem in svatom ponuditi nekaj novega: celostno poročno podobo, zasnovano izrazito unikatno in individualno, v skladu z vašimi željami in potrebami.

Na fotografijah lahko vidite nekaj primerov in predlogov izdelkov z idrijsko čipko, ki so bili realizirani v preteklosti – to pa še zdaleč ni vse. Vesela bom vašega obiska v moji prodajni galeriji, kjer lahko skupaj napišemo samo vašo poročno čipkasto zgodbo

  • Poročna priponka pentlja Rococo

Nevesta

Sanjate o poročni obleki, okrašeni z idrijsko čipko? Obiščite me v moji prodajni galeriji in z veseljem vam bom pomagala te sanje tudi uresničiti.

več o tem

  • Dodatek čipka ženin

Ženin

Večina bodočih ženinov se ob omembi besede „idrijska čipka“ verjetno rahlo zgrozi, češ – to ni zame. Prav zato sem se odločila posebno pozornost posvetiti tudi njim.

več o tem

  • Poročni konfeti golobčka

Konfeti in poročna dekoracija

K celostni podobi poroke vsekakor sodijo tudi t.i. poročni konfeti, darilca, ki jih par podari svatom v spomin na poroko. Tudi ta lahko krasi idrijska čipka, ki se stilsko in motivno ujema s podobo neveste in ženina.

več o tem

  • Poročne voščilnice srčki

Poročne voščilnice in darila

Ker poročne voščilnice običajno shranimo, je lepo, da so nekaj posebnega – in voščilnica z idrijsko čipko to prav gotovo je.

več o tem

 

  • Žito in delfinčka

Zlate poroke in druge obletnice

Avtorska idrijska čipka je lepo darilo tudi ob okroglih obletnicah poroke. Zelo lepo darilo ob zlati poroki je uokvirjen stiliziran motiv klasja, izdelan v zlatem sukancu, ki ga pri meni najdete v različnih velikostih in oblikah. Lahko pa izrišem tudi nov vzorec z motivom po vaši izbiri, namenjen posebej vašima zlatoporočencema – tako je nastala tudi čipka na fotografiji. Obiščite me v moji prodajni galeriji in predstavila vam bom različne možnosti, med katerimi boste izbrali tisto, s katero boste najlepše presenetili in razveselili vaša slavljenca.

Vse pravice pridržane Tina Koder & Infotronika 2008-2024