Pogoji uporabe in zasebnosti

Uporaba piškotkov na strani

Na spletni strani uporabljamo piškotke, ki so namenjeni boljšemu pregledu obiskanosti strani in uporabo nekaterih vtičnikov socialnih omrežij.

Kaj je piškotek?

Piškotki so tekstovni niz informacij, ki so prenesene na tvoj osebni računalnik, prenosni računalnik ali mobilno napravo (vsaka od njih "naprava"), ko obiščeš spletno stran. Tvoj spletni brskalnik nato pošlje te piškotke ob vsakem naslednjem obisku nazaj na prvotno spletno stran ali na drugo spletno stran, ki prepozna te piškotke. Več o piškotkih

Kako mi uporabljamo piškotke

Lastni piškotki

Lastni piškotek, ki shrani vašo odločitev, da sprejemate pogoje uporabe. Ti piškotki so trajni in imajo običajno življenjsko šestih mesecev in se podaljšuje z vsakokratnim obiskom. Če pogojev uporabe piškotkov ne želite sprejemati več, jih lahko izbrišete v brskljalniku.

Funkcionalni piškotki

Facebook, Twitter in Google+ - So piškotki družabnih omrežija in so potrebni za funkcioniranje vtičnikov kot so gumbi všečkaj in deli s prijatelji. Njihova veljavnost je določena s pogoji poslovanja omrežja.

Google maps - ki so potrebni za delovanje zemljevida na strani kako do nas. toritev nudi ki jo nudi Google, Inc.

Analitični piškotki

Google Analytics: Google Analytics je storitev spletnega analiziranja, ki jo nudi Google, Inc. Google Analytics namesti piškotke, da oceni naše spletne storitve in naše mobilne aplikacije ter nam nudi poročila o njihovi rabi. Google Analytics uporabljamo tudi za vsebinske eksperimente, da lahko testiramo in izboljšamo naše spletne strani

Vse pravice pridržane Tina Koder & Infotronika 2008-2024
Rss novice